Građanska inicijativa Prolife.hr sutra, u petak 17. ožujka 2017., održat će konferenciju za medije uoči službenog početka nacionalne peticije „Imam pravo živjeti“ 19. ožujka – 16. travnja 2017.

Konferencija će početi u 11 sati na Cvjetnom trgu (Trg Petra Preradovića, kod Benettona), gdje će biti postavljen i prvi štand inicijative.

Inicijativa će ovog vikenda krenuti i po glavnim gradskim trgovima diljem Hrvatske, kao i po svim župama u Hrvatskoj, i trajati sve do Uskrsa, 16. travnja.

Na konferenciji će sudjelovati Mateja Glavaš u ime inicijative Prolife.hr, predsjednica Hrvatskog pokreta za život i obitelj Katarina Kovačević, predsjednik Zaklade Vigilare Vice J. Batarelo, odvjetnik Hrvatskog pokreta za život i obitelj Mario Vojvodić, predsjednica udruge GROZD Kristina Pavlović i predstavnici udruge U ime obitelji.

Pozivamo sve građane koji žele doprinijeti da se zaštiti život nerođenih u Hrvatskoj i da se majkama koje žele roditi svoje dijete pruži odgovarajuća pomoć i potpora, da nam se sutra, uoči početka konferencije, pridruže na Cvjetnom trgu u 11 sati i među prvima daju svoje potpise na fizičke obrasce peticije.

Priključite se i budite dio ove povijesne borbe za život u Hrvatskoj!