Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije i ove je godine pripremio iznimno atraktivan i zanimljiv način dočeka i proslave blagdana Svih svetih. „Holywin – svetost pobjeđuje“ ove će se godine održati u četvrtak 31. listopada i petak 1. studenoga u Međubiskupijskom sjemeništu na Šalati (Voćarska 106).

Program 31. listopada započinje molitvenim bdjenjem mladih i Svetom misom u 18.30 sati u sjemenišnoj crkvi Presvetog Srca Isusova koju će predvoditi isusovački povjerenik za mlade o. Tomislav Špiranec. U 20 sati u sjemenišnoj dvorani slijedi predstava kojom će se predstaviti život bl. Ivana Merza na jedan potpuno drugačiji način.

Program 1. studenoga sadržavat će samo predstavu (bez Svete mise) također s početkom u 20 sati.

Organizator najavljuje da će ovogodišnja predstava dirnuti i nasmijati, a posebno se potiče da se povedu i prijatelji koji nisu blizu Crkvi jer ovaj je ovogodišnji svetac, kako navode, “baš za njih”.

Predstava će trajati oko sat i petnaest minuta, a dobrodošli su svi uzrasti.

Ulaznice po cijeni od 25 kn mogu se rezervirati na e-adresu mladi@zg-nadbiskupija.hr ili u inbox Pastorala mladih na Facebooku od 21. listopada te ih naknadno preuzeti u Uredu za mlade Zagrebačke nadbiskupije, Branjugova 1.

Pogledajte video najavu:

Holywinn-2019_video