Pokretači međunarodne inicijative „40 dana za život“, Amerikanci David Bereit i Shawn Carney (na slici), autori su knjige koja je nevjerojatnim svjedočanstvima dirnula mnoge i postala jedna od najprodavanijih za život knjiga u SAD-u.

Prijevod knjige na hrvatski jezik predstavlja prvi prijevod tog bestsellera u Europi i svijetu. Izdavaštvo za hrvatsko izdanje potpisuje udruga „Hrvatska za život”, službeni organizator provođenja spomenute inicijative u Hrvatskoj.

Predstavljanje knjige u Zagrebu održat će se u nedjelju, 24. rujna, u Kinoteci (Kordunska 1) u 20 sati.

Na predstavljanju će od predstavljača sudjelovati don Damir Stojić, SDB, studentski kapelan u Zagrebu, i Ante Čaljkušić, nacionalni voditelj inicijative „40 dana za život – Hrvatska“, a slavljenički tim inicijative obogatit će događaj svojim glazbenim programom.

Najavljen je također i bonus program s vrijednim nagradama za sretne dobitnike.

Na kraju promocije, nastavit će se druženje uz prigodni domjenak na kojem će biti prisutni predstavljači i prevoditeljima knjige.

 

Također, knjiga će se istoga dana predstaviti i u Križevcima u 20h u crkvi sv. Ane. Tijekom kampanje, promocije će se održati i u svim ostalim gradovima sudionicima inicijative.

Ova je knjiga hrana za one koji brane život i nerođene. Nevjerojatna svjedočanstva su dokaz da molitva može nadvladati bilo koje zlo. Ako se pitate što možete učiniti da štitite život, ova je knjiga upravo za vas.“
                                                                                     Don Damir Stojić, SDB