Uragan Harvey bio je razarajući za obalu Meksičkog zaljeva, posebno za grad Houston. Dok drugi pomažu u stambenom zbrinjavanju i hrani, organizacija The Lilith Fund prikuplja novac za ono što vidi kao još jednu hitnu potrebu: abortus.

Iako je uragan donio smrt i razaranje, neki zapravo žele još više smrti (ovu organizaciju za podržala je abortivna organizacija Women’s March). To možda iduću činjenicu ne čini iznenađujućom: abortivni fond je doslovno nazvan po antičkom demonu koji ubija dojenčad.

Ovakve se stvari ne mogu izmisliti.

The Lilith Fund ime je dobila po antičkom demonu iz srednjoistočne mitologije u kojoj je Lilith opisana kao „opasan demon noći, koji je seksualno nemoralan, i koji u tami krade dojenčad.”

Priča o Lilith razvila se s vremenom, ali u jednoj verziji je Lilith stvorena od zemlje u isto vrijeme kada i Adam, ali je pobjegla odbijajući se pokoriti Adamu te je zamijenjena s Evom. Od tada, luta zemljom uzrokujući bolest kod novorođenčadi.

Ovo nije prvi puta da su pobornici abortusa jasno poistovjetili svoj cilj s demonskim. U pokušaju da utišaju zagovornike za život koji su pjevali „Milost“ 2013., zagovornici abortusa skandirali su Zdravo sotono.

Skupina sotonista je 2016. organizirala bizaran, bogohulan prosvjed protiv zagovornika za život. Iste godine liječnik koji vrši abortuse izašao je iz svoje klinike da uznemiruje pro-life savjetnika pretvarajući se da je demon, rekavši: „Volim ubijati djecu.”