Ovaj video pokazuje sav horor i stvarnost pobačaja.

U netom završenom abortusu, aborter prebire po dijelovima tijela i organima ubijenog djeteta i, posve hladnokrvno, objašnjava da ponovno prikuplja dijelove „fetalnog tkiva“ da bi bio siguran da su „svi dijelovi tu“.
Dalje naglašava da je prevelika pažnja usmjerena na nerođeno dijete i krvave dijelove abortusa, dok ga brutalna smrt djeteta uopće ne smeta. I dok je mjerio veličinu stopala s potkoljenicom ubijenog djeteta, pokazujući u kameru njegovu smrkanu glavicu, aborter je komentirao da većinu djece abortira za vrijeme njihova prvog tromjesečja.
Potom zaključuje: „Zaista je najvažnije bilo da se pomoglo ovoj mladoj ženi da nastavi dalje sa svojim životom. Ona planira nastaviti školovanje i sada ne mora preuzimati odgovornost roditeljstva“.

Na kraju dolazi do majke čije je dijete upravo smaknuo i govori joj da je „procedura“ prošla vrlo dobro i da se dobro držala te da je bila u 20. tjednu trudnoće, baš kako su to vidjeli na ultrazvuku.

PAŽNJA: Snimka sadrži uznemirujući sadržaj!

This abortionist wants you to see his work first-hand.Welcome to Auschwitz. #ShoutAbortionIsMurder

Gepostet von In His Image Ministries am Montag, 21. Januar 2019

Ovaj čovjek zaboravlja da nitko ne mora biti ubijen da bi se netko školovao. S druge strane, postoje tolike obitelji koje bi rado posvojile djecu, a pogotovo ako se radi o djeci kojoj prijeti smrt abortusom.

Ubijanje u bijelim rukavicama i suludo opravdavanje zločina, najočitiji su primjeri barbarstva suvremene civilizacije i otupljivanja savjesti današnjeg progresivnog čovjeka.