Danas je u zagrebačkom hotelu Westinu otvorenje Prve međunarodne pro-life konfencije u Hrvatskoj, pod nazivom “Život, dakle, biraj!” koja će trajati do nedjelje 27. travnja.

Tim povodom objavljujemo cijeli program40danaprogram
.

“Prva i povijesna međunarodna pro-life konferencija u Hrvatskoj donijet će jednu novu snagu i osvježenje u širenju i izgradnji kulture života u Hrvatskoj! Pozivam sve, posebno mlade, da budu sudionici ovog značajnog pro-life susreta!” (don Damir Stojić)
 
“Molim za organizatore i sudionike prve međunarodne konferencije za život u Zagrebu. Želim obilje Božjeg blagoslova te da se Isus – Život naš proslavi u svim razmišljanjima i zaključcima ovoga susreta. Bog je vjeran, zauvijek! On ljubi sve koje je stvorio! Neka Njegova ljubav vodi ovo zajedništvo i da snage svima koji se zalažu za svijest o svetosti i dostojanstvu svakoga čovjeka od majčine utrobe!”  (pater Marko Glogović)
 
“Konferencija ovakvoga značaja jamči snažnu intelektualnu i duhovnu formaciju pojedinca koji će nadahnut snažnim svjedočanstvima velikih zaštitnika života bolje prepoznati svoje mjesto i ulogu u širenju kulture života.” (Vice John Batarelo)