New York, 10. ožujka 2015. – Milijuni ljudi diljem svijeta smatraju je pop-legendom, jednom od najvećih umjetnica posljednjih triju desetljeća. Čekali su u redovima da kupe ulaznicu za njezin koncert i preuzmu s interneta njezinu posljednju pjesmu.

Ali za njezinu 18-godišnja kći, Madonna je mama i željela bi da se više posveti tome, nego da se brine o seksipilnosti svojega nastupa.

Madonna je za NBC-ovu emisiju Today rekla da je njezina najstarija kćer Lourdes, užasnuta njenim budalaštinama te da samo želi da bude njezina mama.

Tijekom predstavljanja svojega trinaestog albuma, Rebel Heart, voditeljica Carson Daly upitala je Madonnu, kako pomiruje svoju izjavu da je „normalna mama“ sa svojim eksplicitnim spotovima na pozornici i seksualnim tekstovima u svojim pjesmama.

„Svaki put kada su me moja djeca dolazila posjetiti u studio, dogodilo bi se da sam baš tada radila na pjesmama kao što su „Holy Water“ i „S.E.X.““ – rekla je Madonna misleći pritom na naslove dviju pjesama svojega novog albuma.

„U ovom trenutku, Rocca to ne brine“ – rekla je Madonna za svojega 14-godišnjeg sina. „On samo prijeđe preko toga. Zna reći: ‘Jao, mama. Mama je samo mama.’“

„Ostala mlađa djeca“, devetogodišnji David i Mercy, „još to nisu vidjela, nisu u tome.“ – kaže Madonna.

„A Lo(urdes) je užasnuta sa svim time,“ priznaje Madonna. „Ona samo želi da budem njezina mama.“

Situacija je suprotna onome što se dogodilo Dakoti Johnson, glumici iz „50 nijansi sive“, čija majka Melanie Griffith, starleta iz 80-ih, nije željela da se njezina kćer vidi do kraja razgolićenu i seksualno zlostavljanu u filmu najavljivanom kao „blockbuster“, no ipak slabo gledanom.

Dok su Griffith i Don Johnson na malim ekranima na TV-ekranima privlačili pozornost, Madonna je seksualno eksplicitne tekstove i poskakivanje na pozornici podigla na novu razinu vulgarnosti u 80-ima, valjajući se polugola po pozornici, promičući mazohističku ‘ropsku’ odjeću, pa se čak i ljubila s glumcem koji je uprizorio Isusa Krista koji silazi s križa u spotu za njezinu pjesmu „Like a prayer“.

Izvan pozornice, Madonna obećaje da su njezini „divlji dani“ gotovi. „Zapravo sam stvarno dosadna, kunem se.“

Madonna je pokušala biti majka Lourdes, koja je upravo upisala njezino matično Sveučilište u Michiganu. Madonna joj je dala tri savjeta: „Pokušaj sve činiti umjereno. Pokušaj ne ubiti sve svoje moždane stanice. I pokušaj pohađati nastavu.”