Australska ministrica vanjskih poslova, Julie Bishop, objavila je ovoga tjedna da će australska Vlada dati 9,5 milijuna dolara inozemnom poslovanju abortusnog „diva“ Planned Parenthooda.

„Danas najavljujem da će naša vlada nastaviti suradnju sa Međunarodnom federacijom Planned Parenthood u pogledu programa SPRINT (Sexual and Reproductive Health Program in Crisis and Post Crisis Settings) za Indo-pacifičku regiju”, izjavila je Bishop (inicijativa koja u sklopu humanitarne pomoći nudi program glede trudnoće, poroda, ‘reproduktivnog zdravlja’, posljedica silovanja i nasilja, op. p.).

„Vlada će osigurati 9,5 milijuna dolara tijekom tri godine za program SPRINT kako bi ojačala seksualno i reproduktivno zdravlje te prava i podršku tijekom humanitarnih kriza.“

„S današnjom objavom o financiranju, dajemo ukupan doprinos programu u vrijednosti od 26,3 milijuna dolara od 2007. godine. Pomoću SPRINT-a, Australija i Planned Parenthood pomogli su više od 890 000 ljudi da pristupe seksualnim i ‘reproduktivnim’ zdravstvenim uslugama u krizom pogođenim mjestima, uključujući nedavno katastrofama pogođene Fiji, Nepal i Vanuatu.“

U odvojenoj izjavi, Bishop je potvrdila da australska Vlada ne podržava niti financira spolno selektivne abortuse, kazavši da se radi na smanjenju te prakse.

„To je ispravna stvar, to je stvar principijelnosti,“ Bishop je rekla na konferenciji u Canberri.

Glasnogovornica Australian Christian Lobby, Wendy Francis, rekla je da se ovaj pokret pojavio kao odgovor na zahtjev Laburističke stranke da Vlada popuni prazninu koju je predsjednik SAD-a Donald Trump stvorio povlačenjem američke pomoći proabortusnim organizacijama i njihovim podružnicama.

„Novac australskih poreznih obveznika’ ne bi se trebao koristiti za financiranje abortusa ženama u zemljama gdje ne postoje čak ni primjerena rodilišta“.

„Najveći rizik za žensko i majčinsko zdravlje jest nedostatak pristupa čistim rodilištima, a ne nedostatak pristupa abortusu!“.

„Naš novac namijenjen za pomoć ne bi trebao biti korišten za financiranje spolno selektivnog abortusa, što se prakticiralo u mnogim kulturama kojima taj novac odlazi.“

„Ova vrsta javne politike čini vladajuću Koaliciju neprivlačnom za kršćanske birače koji žele da naš narod bude velikodušan s našim proračunom za pomoć, ali ne žele da se koristi za financiranje ubijanja nerođene djece u siromašnim zemljama.“, rekla je Francis.

Robin Grace, osnivačica Pregnancy Help South Australia, i suosnivačica AllLivesEqual.org, izjavila je za LifeSiteNews da mnoge imigrantice koje susreće na dnevnoj razini u svojem poslu, zapravo ne žele abortus.

„Zašto se taj novac trošio na abortuse umjesto da je bio namijenjen potpori trudnicama koje žele zadržati svoju djecu?. Devedeset posto žena kojima pomažem ne želi abortirati svoju nerođenu djecu, već samo žele podršku.“

„Australska ministrica Bishop ponosno se klanja ljevičarskoj depopulacijskoj agendi, zajedno sa Lisom Singh, senatoricom australske Laburističke stranke, kako bi podržala ubijanje nerođene djece, jer je predsjednik Trump zauzeo hrabri stav i ukinuo financiranje ubojitih tvornica Planned Parenthooda izvan SAD-a. Krv ove djece je uistinu na njezinim rukama. To je sramota za našu zemlju i siguran sam da će Australci biti zgroženi znajući da je njihov porezni novac namijenjen tome.“

Objava australske ministrice donesena je samo nekoliko tjedana nakon što je predsjednik Trump donio izvršnu uredbu o ponovnoj uspostavi Mexico City Policy.

Bez značajne financijske potpore vlada, Planned Parenthoodova abortusna misija po svijetu, imat će dramatične posljedice.

Lideri drugih zemalja namjeravaju se susresti i upoznati 2. ožujka radi organiziranja novog globalnog fonda namijenjenog „punjenju“ financijskih sredstava zbog spomenutog ukidanja novčane pomoći.

Zemlje koje trenutno podržavaju fond su Nizozemska, Kanada, Švedska, Danska, Belgija, Luksemburg, Finska i Zelenortska Republika, javlja Reuters. Organizatori kažu da su pozvani predstavnici pedeset zemalja.

Tri od navedenih zemalja, Nizozemska, Belgija i Danska već su obećale trideset milijuna eura za abortus diljem svijeta.

Nedavna tajne snimke Live Actiona otkrile su da „zdravstvene usluge” ili prenatalna njega koju Planned Parenthood ističe kao svoje usluge, zapravo ne postoje!

Abortusi uključuju 97% „usluga“ Planned Parenthooda, a ne 3%, kako netočno iznose upravitelji Planned Parenthooda, vodeći mediji i zagovaratelji abortusa.